esSenzo

Blokhut op het landgoed van de Ennemaborg.

Bij esSenzo slaapt u in een originele Scandinavische blokhut. De blokhut is gelegen op het terrein van het Groninger Landschap "de Ennemaborg" op ongeveer 30 kilometer afstand van de stad Groningen. Het huisje is voorzien van centrale verwarming, volledig uitgeruste keuken en houtkachel, haardhout is in ruime mate voorhanden. In de woonkamer heb je naar alle kanten uitzicht op het bos, het veld waar de Konikpaarden van het Groninger Landschap grazen. 

De keuken is uitgerust met inductiekookplaat, magnetron(oven) en koelkast en is geschikt om je eigen maaltijd te bereiden. Met nespresso, koffiezetapparaat en waterkoker kan je naar believen koffie en thee zetten. De twee slaapkamers hebben beide een tweepersoonsbed. Beddegoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. Verder is er een buitensauna met zwemvijver om af te koelen. Honden zijn niet welkom.
keuken
eethoek
zithoek
douche
de weg naar de blokhut
De blokhut ligt in een natuurgebied van het Groninger Landschap, waar een kudde van ongeveer 30 konikpaarden voor het dagelijkse beheer zorgen. Men heeft destijds gekozen voor grote grazers die continu op het landgoed kunnen blijven en zo weinig mogelijk verzorging nodig hebben. Verder moesten ze ook erg rustig op mensen reageren en geen agressief gedrag vertonen.

Kijk voor beschikbaarheid van de blokhut op natuurhuisje.nl of op airbnb.nl. De blokhut vind je door een huisje te zoeken met bestemming Midwolda, Nederland.

Prijzen:
€ 85 per nacht (1 of 2 personen)
voor een derde en vierde persoon € 17,50 per persoon per nacht
€ 25 eenmalig schoonmaakkosten

Stuur een mail naar 
zomerenvanessen@gmail.com 
of bel met 0644158258 of 0612996862.
wandelen op het landgoed
de konikpaarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *